به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا هاشمی ظهر سه شنبه در نشست انجمن کتابخانه های عمومی شاهرود به میزبانی فرمانداری ویژه این شهرستان، با اشاره به نیاز بهره گیری از تولیدات علمی در شاهرود، ابراز داشت: وجود ۱۵مرکز دانشگاهی و ۲۰کتابخانه فعال در شاهرود یکی از ظرفیت های ویژه این شهرستان است که با بهره گیری از آنها در کنار تولیدات بومی می توان توسعه فرهنگی، اجتماعی، علمی، صنعتی، معدنی، و اشتغال زایی را شاهد بود.
وی افزود: یکی از مواردی که می تواند جامعه را از مسائل پیرامون خود آگاه سازد، مقوله فرهنگی، اطلاع رسانی و کتابخوانی است که ارتقاء آن منجر به ارتقاء سطح کیفیت زندگی و فرهنگ می شود لذا نگاه مسئولان فرهنگی ما به این مقوله می بایست ویژه باشد.
معاون استاندار سمنان با اشاره به لزوم تقویت بنیه کتابخانه های عمومی شهرستان شاهرود، گفت: امروز باید برای بازگشت کتاب و نشریات فرهنگی به سبد خانوار برنامه ریزی کرد.
اجرای مصوبات مالی کمکی برای کتابخانه ها است
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان سمنان نیز در این نشست خواستار اجرای مصوبه نیم درصد درآمد درآمد های شهرداری به کتابخانه ها شد و گفت: اجرای این مصوبات حمایت از کتابخانه ها را در بردارد.
علیرضا شاه حسینی خواستار واریز نیم درصد درآمدهای شهرداری ها به حساب کتابخانه های عمومی شد و ابراز داشت: اگر مبالغ تخصیص یافته طبق قانون به حساب کتابخانه های عمومی استان و شاهرود ریخته شود بسیاری از مشکلات کتابخانه های استان رفع خواهند شد.
وی افزود: کتابخانه ها یکی از مهمترین ظرفیت های توسعه فرهنگی در هر شهر و دیاری هستند که قطعا بدون حمایت و با این بودجه های اندک کنونی نمی توانند به خوبی نقش خود را ایفا کنند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان سمنان همچنین به لزوم تجهیز کتابخانه های عمومی در روستاها تاکید کرد و گفت: شوراهای اسلامی و دهیاران روستاهایی که بالای یک هزار و ۵۰۰نفر جمعیت دارند می توانند با مراجعه به نهاد کتابخانه ها و کمک خیران نسبت به دایر ساختن کتابخانه های عمومی روستای خویش اقدام کنند.
در این نشست اعضای فعال انجمن کتابخانه های عمومی شاهرود مورد تقدیر قرار گرفتند.
نظر شما